Прямокутні фото в Інстаграм тепер доступні офіційно

Квадратні фотографії зі співвідношенням сторін 1:1 були такою ж візитною карткою фотосервісу Instagram, як фільтри і селфі.

Сьогодні сервіс вийшов за рамки, причому, у буквальному значенні, - відтепер користувачі можуть завантажувати знімки, не обрізаючи їх під квадрат.



Про це розробники повідомили в офіційному блозі. Також оновилися Android- і iOS-версії додатка з новою функціональністю. Тепер в лівому нижньому кутку з'явилася кнопка, натиснувши на яку, можна завантажити зображення в початковому «не квадратному» вигляді. Якщо імпортувати знімок з іншої програми навпростець в сервіс, то користувача знову заженуть в квадратні рамки.

Відмову від примусової обрізки від фотографії розробники пояснили тим, що близько 1/5 частини всіх знімків в Instagram має форму, відмінну від квадратної. Для цього вже давно використовуються сторонні програми на зразок Instasize.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.