Samsung випустить велетенський 18-дюймовий планшет

За чутками, компанія займається розробкою планшета з діагоналлю екрана 18.4 дюйма.

Для порівняння, 18.4 дюйма - це середньостатистичний монітор або невеликий телевізор, який люди ставлять на кухні або в дитячій. Саме такого гіганта зараз тестує Samsung.




Модель отримала кодове ім'я Tahoe і індекс SM-T670. Технічні характеристики не відповідають габаритам: роздільна здатність LCD-матриці всього лише FullHD (щільність пікселів 120 ppi), процесор Exynos 7580, 2 Гб оперативної і 32 Гб вбудованої пам'яті. На планшеті наявні камери - на 2.1 (фронтальна) і 8 мегапікселів (основна). Остання тут явно для понтів, так як навряд чи хтось робитиме фото таким планшетом.

Швидше за все, анонс планшета-переростка відбудеться до кінця 2015 року. Втім, купити 18.4-дюймове диво корейської думки просто так не вийде. Samsung позиціонує ґаджет як пристрій для шкіл та офісів.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.