Як налаштувати 3G інтернет на смартфоні та планшеті

Цього року в Україні почав активно впроваджуватися швидкісний 3G зв’язок. Тому власникам смартфонів та планшетів Android, iPhone, iPad та Windows Phone буде цікаво дізнатися, як на їхніх ґаджетах включити 3G-інтернет. Інструкція призначена для тих, в кого вже попередньо налаштований звичайний 2G GPRS/EDGE інтернет.




Як ввімкнути 3G в ОС Андроїд

Заходимо в Налаштування – Передача даних (Бездротовий зв’язок) – Ще (Інше) – Мобільні мережі – Режим мережі – і вибираємо
GSM/WCDMA автоматично. Вибирати пункт «тільки WCDMA» рекомендую тільки в тих випадках, коли ви впевнені в надійності 3G-покриття.

Як ввімкнути 3
G на iPhone та iPad

Відкриваємо Налаштування – Стільниковий зв'язок. Активовуємо пункт «Стільникові дані». Після цього заходимо в пункт «Голос і дані» та вибираємо 3
G.

Як налаштувати 3G на смартфонах Windows Phone

Заходимо в Настройки – Стільникова мережа – Передача даних. Активуємо передачу даних та вибираємо в пункті «Найшвидше з’єднання» 3G.

Назви пунктів меню можуть відрізнятися на пристроях різних виробників. Якщо швидкість 3
G інтернету відсутня, перезавантажте ґаджет. Якщо і після перезавантаження 3G не працює, значить покриття 3G поки що
відсутнє у Вашому населеному пункті.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.