Як створити папку на iPhone та iPad

Папка – досить зручна річ на кожному ґаджеті з операційною системою. Для того, щоб навести порядок і розсортувати додатки, варто скористатися папками, за умови, що Ваш яблучний ґаджет підтримує їх створення.



Справа в тому, що підтримка створення папок для пристроїв, що працюють на базі iOS, з'явилася в прошивці 4.0 і вище, тобто, якщо версія прошивки нижче, то створити папку засобами операційної системи свого iPhone або iPod touch не вийде. Планшет Apple iPad почав підтримувати створення папок з появою прошивки версії iOS 4.2.1.

Створення папки на iPad, iPhone і iPod touch

1. Щоб створити папку, необхідно активувати режим редагування робочого екрану, зробити це можна, торкнувшись будь-якого значка і не відпускаючи, потримати на ньому палець кілька секунд.

2. Значки почнуть трястися, і з'явиться можливість переміщати іконки по екрану, хапаємо пальцем значок якоїсь програми і перетягуємо його. Як тільки Ви наведете один додаток на інший, зразу створюється папка, в яку тут же перемістяться ці програми.

3. У створеній папці назву iPhone підбирає самостійно. Якщо телефон трохи помилився з назвою вмісту Вашої папки, можна торкнутися назви і відредагувати її. У назві папки можна використовувати стандартні смайли для iPhone.

На сьогодні, прошивка iPhone дозволяє створити 180 папок. Одна папка робочого екрану iPhone або iPod touch вміщує 12 іконок програм.

Зробити папку на айпаді можна тим же способом, що і на iPhone

В Apple iPad можна створити 220 папок, планшет може розмістити в кожній папці до 20 додатків.

За матеріалами ibobr.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.