Не працює Wi-Fi у Windows 10

Якщо після оновлення до Windows 10 з Windows 8.1 ваш ноутбук або планшет раптом перестав знаходити Wi-Fi мережі навколо, а просте перезавантаження або перевстановлення драйвера Вай-Фай не допомагають, спробуйте вирішення проблеми, запропоноване Microsoft.






Варто відразу зауважити, що цей збій може бути викликаний різними причинами, одна з них - використання несумісного програмного забезпечення для створення VPN-підключень (наприклад, Pirate Browser). Застарілі версії таких програм містять драйвер, який некоректно переноситься в Windows 10, в деяких випадках він може призвести до проблем у роботі і Ethernet-з'єднань (кабельного інтернету). Якщо це рішення вам не допомогло, значить збій викликаний іншими неполадками.

Тим хто встановлював подібні програми, Microsoft рекомендує завантажити і застосувати «Засіб усунення неполадок 68309». Але, якщо ви не впевнені, чи встановлювали раніше софт для VPN, скористатися ним все одно зайвим не буде, тим більше що зробити це не складно: достатньо запустити файл cssemerg68309.diagcab, та виконувати вказівки майстра налаштувань.

Якщо у Вас немає підключення до інтернету, ви зможете виправити цю неполадку вручну:
 
1. Відкрити Командний рядок від імені адміністратора (наприклад з контекстного меню Пуск).
2. Виконати наступні команди:

 reg delete HKCR \ CLSID \ {988248f3-a1ad-49bf-9170-676cbbc36ba3} / f
netcfg -v -u dni_dne
За матеріалами winstart.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.