Vertu випустила новий VIP-смартфон Signature Touch

Компанія Vertu представила новий смартфон преміум-класу Signature Touch. Як і всі інші гаджети британської компанії, ця модель дуже дорога.

Апарат збирається вручну в Англії, а в базових конфігураціях використовується 8 варіантів обробки, що включають шкіру алігатора, ящірки або теляти.


Корпус Signature Touch виготовлений з титану класу 5. Такий матеріал в 2 рази міцніше і легше нержавіючої сталі. 5,2-дюймовий Full HD-дисплей смартфона виготовлений з цілісного полікристала сапфіра вагою 130 карат. За міцністю він поступається лише алмазу.

Серед технічних характеристик Signature Touch: 8-ядерний процесор Snapdragon 810, 4 Гб оперативки, 64 Гб вбудованої пам'яті, модулі NFC і 4G LTE, 21-мегапіксельна основна і 2,1-мегапіксельна фронтальна камера, а також батарея на 3 160 мАг. Смартфон працює на базі операційної системи Android 5.1 Lollipop.

Рубінова кнопка на корпусі активує фірмові сервіси Vertu:

- Concierge - спеціальний асистент, що захищає та інформує власника смартфона про різні події;
- Life - ексклюзивні запрошення на різні заходи і безкоштовний пропуск в закриті клуби;
- Certainity - синхронізація даних та їхнє видалення.

Всі рінгтони на телефонах Vertu створюються знаменитими композиторами та виконані Лондонським симфонічним оркестром.

Ціна нового смартфона – від 5000 євро.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.