В Google Maps з’явилася можливість офлайн-навігації

Компанія Google постійно працює над покращенням сервісу Google Maps і додаванням до нього нових функцій. Довгі роки користувачі скаржилися на відсутність повноцінно завантажити карту і використовувати без інтернету. І ось нарешті така можливість з'явилася в новій версії програми для Android. 



Щоб скористатися цією функцією, користувачеві спочатку потрібно буде завантажити область карти, де він планує використовувати навігацію. Завантажена карта буде автоматично оновлюватися кожні 15 днів під час зарядження пристрою і підключення до Wi-Fi.

"Ми працювали над цим протягом двох або трьох років. Google Maps є дуже повільними і непридатними для використання при поганому мобільному Інтернеті. Людям тепер не потрібно робити скріншоти карти перед виходом з дому", - розповіла Аманда Бішоп, менеджер проекту Google.

Нова версія програми вже доступна в Play Store і незабаром з'явиться в App Store.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.