Київстар розширює 3G-мережу

Щотижня національний оператор Київстар збільшує зону покриття 3G-мережі. Цього тижня почалася підготовка мережі третього покоління в 18 населених пунктах в трьох областях. Так, з сьогоднішнього дня ведеться настройка мережі 3G в частині Кривого Рогу, а також в таких його передмістях: Широке, Лозоватка, Новопілля, Глеюватка і Надеждівка.



У Вінницькій Області 3G-мережа була запущена в тестовому режимі в місті Жмеринка і селищах Мала Жмеринка і Леляки. А у Волинській області тепер покриті такі населені пункти: Нововолинськ, Бужанка, Низкиничі, Будятичі, Тишковичі, Волиця-Морозовицька, Шахтарське.

У цих містах і селищах технічні фахівці проведуть технічне налагодження 3G-мережі для досягнення високих параметрів якості. Для створення природного навантаження на мережу в період тестування в неї будуть допущені 2% абонентів Київстар, обрані випадковим чином. Для таких абонентів користування зв'язком та мобільним інтернетом зокрема, буде коштувати згідно їхнього поточного тарифного плану. Після цього етапу всі мешканці та гості вищевказаних міст зможуть користуватися високоякісним 3G-інтернетом від Київстар.

За матеріалами smartphone.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.