Microsoft випустить емулятор Android для Apple OS X

Минулого року компанія Microsoft випустила в якості окремого додатка з відкритим вихідним кодом безкоштовний емулятор операційної системи Android, вбудований у фірмове середовище для розробників Visual Studio. Весь цей час програма була доступна тільки для комп'ютерів під управлінням Windows, але нещодавно на заході Connect 2015 в Нью-Йорку було оголошено, що незабаром буде випущена версія Visual Studio Emulator for Android для Mac та Macbook.



Користувачі Mac вже зараз можуть зареєструватися на офіційному сайті Visual Studio, щоб отримати повідомлення, коли Visual Studio Emulator for Android вийде для OS X. На цьому ж ресурсі можна дізнатися всі ключові особливості емулятора і завантажити версію для Windows.

Крім цього, в ході Connect 2015 Microsoft представила програму Visual Studio Dev Essentials, що відкриває розробникам доступ до всього, що потрібно для розробки і випуску додатків, а також оновила підписки для хмарного сервісу Visual Studio.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.