HTC анонсувала новий камерафон One X9


Тайванський виробник анонсував новий апарат - One X9, опублікувавши перший тизер новинки. Окрім тизера, в інтернеті також з'явилися якісні зображення нового ґаджета.



Відповідно до представлених рендерів, на передній панелі смартфона знаходитимуться: логотип компанії (правда, тепер над екраном, а не під ним), сенсорні кнопки і динаміки BoomSound. Зі зворотного боку - камера з подвійним світлодіодним спалахом. Корпус ґаджета виготовлений з металу.


У листопаді HTC One X9 пройшов сертифікацію в базі TENAA і тоді стало відомо про наступні характеристики смартфона: FullHD-дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 і діагоналлю 5,5 дюймів, процесор Helio X10 Turbo з частотою 2,2 Гігагерц від MediaTek, 2 Гб оперативної та 16 Гб вбудованої пам'яті, 13-мегапіксельна тильна та 5-мегапіксельна фронтальна камери. Акумулятор матиме ємність 3000 мАг. Апарат працює на базі операційної системи Android 5.0 з оболонкою Sense UI.

За матеріалами 
droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.