RESIZE – нова українська гра-раннер на Android

Раннери – досить популярний жанр ігор для мобільних пристроїв. Незважаючи на свою простоту, такі ігри користуються попитом серед користувачів мобільних ґаджетів. Нещодавно український розробник ігор Iceball розмістив у Google Play додаток RESIZE – раннер для ОС Андроїд.




Після встановлення та запуску додатку Ви побачите на екрані диск, обабіч якого падатимуть кульки різного кольору. Завдання гри просте – необхідно пересувати пальцем диск почергово вправо та вліво, збираючи зелені диски, та намагатися ухилитись від червоних. В залежності від рівня складності кульки збільшують свою швидкість та можуть мати різноманітні ефекти. Гра закінчується тоді, коли користувач назбирає забагато червоних кульок. Цікаво, що додаток виконаний у стилі Material Design.

Завантажити гру безкоштовно та підтримати цим українського виробника можна за наступним посиланням – RESIZE в Google Play.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.