Samsung Galaxy S7 отримає сканер сітківки

Galaxy S7 отримає сканер сітківки ока, який дозволить розблокувати пристрій звичайним поглядом. Цей біометричний датчик стане невід'ємним атрибутом 4 модифікацій нового флагмана. Про це повідомляє Ubergizmo.



Раніше повідомлялося, що Galaxy S7 буде дешевшим, ніж попередник Galaxy S6 і iPhone 6S. Швидше за все, цьому не судилося статися – ґаджет однозначно буде дорожчим. Основною причиною збільшення вартості журналісти називають сканер сітківки. За чутками, орієнтуватися варто на ціну 800 доларів.

Очікується, що новий флагман буде анонсований в лютому. Пристрій буде оснащено Ultra HD-екраном, процесором Exynos 8890 або Snapdragon 820 залежно від версії, слотом для карт microSD, 4G LTE Category 12, а також віртуальною вбудованою SIM-картою e-SIM (дозволить змінювати оператора без зміни сімки).

Крім оригінального S7, також буде доступний S7 Edge із зігнутим екраном та їх збільшені версії - S7 Plus і S7 Edge Plus.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.