Перший десятиядерний смартфон - UMi Zero 2

Компанія UMi працює над своїм флагманським смартфоном Zero 2. Раніше правдивої інформації про технічні характеристики смартфона майже не було, але нещодавно ці дані були оприлюднені. Смартфон отримає 5,2-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2K. Особливу увагу привертає інформація про процесор смартфона. Пристрій буде мати десятиядерний процесор, але поки невідомо, який саме.



UMi Zero 2 також оснастять 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ внутрішньої пам'яті. Камера флагмана, яка буде розташована на тильній стороні, представлена ​​відразу двома оптичними сенсорами: основним і допоміжним. Конкретно для користувача дане технічне рішення означає, що навіть після створення фотографії завжди можна буде "погратись" з налаштуваннями глибини різкості і фокусу кадру.

Випуск UMi Zero 2 призначений на другий квартал 2016 року. Вартість смартфона вже відома - $ 299.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.