Як змінити тривалість вібрації на Android

Напевно у кожного в житті бували такі випадки, що телефонний дзвінок або SMS-повідомлення приходить в не дуже зручний час. Саме тому варто скористатися режимом вібрації. Але при цьому варто розуміти, що практично в жодному Android-пристрої немає системних функцій, які дозволяють змінити інтенсивність вібрації в момент вхідного дзвінка або повідомлення. Сьогодні піде мова про додаток, який дозволить відрегулювати вібрацію і налаштувати її на потрібний рівень.


Як підсилити вібрацію на Android і змінити її тип?

Програма для зміни вібрації має назву Customize Vibrancy. За допомогою даної програми ми зможемо як налаштувати бажаний рівень вібрації, так і встановити різні вібро-сигнали при виконанні тих чи інших дій.

Як користуватися програмою?

Відразу після запуску програми ви потрапите в головне меню з усіма можливими діями, на які можна встановити вібрацію. Тут є і вхідні, і вихідні дзвінки, доступ до інтернету через Wi-Fi і 3G, а також багато іншого.

Якщо натиснути на одну з дій, то ви зможете «прослухати», яка саме буде вібрація. Якщо ви хочете змінити її, то просто утримуйте палець на назві, після чого тут же відкриється список всіх наявних типів вібрацій. Вибрати можна будь-яку, причому у вас також є можливість створення власної вібрації. Для цього потрібно натиснути на функціональну кнопку вашого пристрою і вибрати один з двох методів створення вібрації: за допомогою натискань або коду Морзе. Обидва способи гранично прості, причому є докладний опис по створенню типу вібрації із зазначенням інтенсивності і сили вібро. Після того, як запис буде створено, ви зможете ввести ім'я створеної вами вібрації і вибрати її для використання перерахованих вище дій.

У програмі дуже простий інтерфейс, зручне налаштування кожного параметра, а також досить великий вибір стандартних вібрацій. Завантажити її можна безкоштовно з Google Play, причому в додатку немає ні платних функцій, ні набридливої ​​реклами.

За матеріалами android4all.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.