Як включити або відключити автоматичне оновлення додатків на iPhone і іPad

Функція автоматичного оновлення додатків вперше була представлена ​​в iOS 7. Як тільки виходить нова версія якої-небудь програми, система завантажує і встановлює її, не запитуючи дозволу користувача. З одного боку, автоматичне оновлення досить зручне, так як не потрібно постійно виконувати одну і ту ж процедуру.


З іншого боку, деяким власникам iPhone і iPad може не подобатися відсутність контролю над оновленням додатків. При бажанні користувач може відключити можливість автоматичного оновлення. Зробити це досить просто.

Як включити / відключити функцію автоматичного оновлення додатків в iOS

1. Відкрийте програму «Налаштування».
2. Зайдіть в пункт App Store, iTunes Store.
3. Перейдіть розділ «Автоматичні завантаження» і в залежності від необхідності активуйте або деактивуйте пункти «Програми» і «Оновлення».

Рішення є і для тих, хто хоче використовувати функцію автоматичного оновлення, але не бажає витрачати мобільний трафік. Розробники передбачили можливість автоматичного оновлення тільки при підключенні до мережі Wi-Fi.

Налаштувати автоматичне оновлення по Wi-Fi можна наступним чином: нижче в цьому ж розділі необхідно відключити функцію «Стільникові дані». Тепер додатки будуть автоматично оновлюватися тільки при підключенні смартфона до Wi-Fi.

На жаль, розробники не передбачили можливість вибіркового автоматичного оновлення, тому налаштувати дану функцію для якихось певних додатків не вийде.

За матеріалами yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.