Нові подробиці про iPhone 7

iPhone 7 стане наступним флагманом лінійки смартфонів Apple. Поки немає достовірної інформації про характеристики ґаджета, більшість інформації поки на рівні чуток, але багато ІТ-аналітиків сходяться на тому, що смартфон матиме наступні особливості:






- Відмова від 3,5 мм аудіо-порту на користь інтерфейсу Lightning. Це непогана можливість без зусиль зменшити товщину корпуса гаджета, на заздрість конкурентам. А також значний внесок у просуванні бездротових гарнітур в цілому і продукції Beats зокрема. І збільшення продажів аксесуарів і адаптерів власного виробництва.

- Клас захисту IPX7. Тобто смартфон матиме достатній рівень захисту від вологи. Також ця особливість дозволить одночасно виправдати відмову від старого аудіо-роз'єма. Мовляв, відсутні великі отвори в корпусі - відсутній і ризик промокнути.

- Впровадження технології Moto ShatterShield. Йдеться про систему захисту смартфона моделі Droid Turbo 2, яка ніботи не має рівних на нинішньому ринку, хіба що в сфері розробок для військових.

Достовірних даних про «залізо» смартфона, поки, на жаль, немає.

За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.