Смартфони Lenovo Moto отримають сканери відбитків пальців

Чен Удонг, старший віце-президент Lenovo, позбувшись нещодавно від бренду Motorola, повідомив, що всі смартфони лінійки Moto by Lenovo 2016 року отримають дактилоскопічний сенсор.



Крім того, діагональ екрану новинок становитиме не менше 5 дюймів, а самі смартфони не будуть входити до бюджетного сегменту.

У новому році китайський гігант планує скоротити модельний ряд до 15 смартфонів. Покупців Moto чекає новий інтерфейс: майже незайманий Android, який було звичніше бачити в продукції Motorola, схрестять з фірмовою оболонкою Vibe UI.

Пристрої класу High-End будуть випускатися під торговою маркою Moto by Lenovo, а для просування інших смартфонів компанія буде використовувати бренд Vibe. Скоріше за все, компактні і недорогі апарати лінійки Moto E скоро зникнуть з асортименту продукції компанії.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.