Nintendo випустить свій перший мобільний додаток


У жовтні минулого року компанія Nintendo оголосила, що її першим мобільним проектом стане Miitomo - додаток, що дозволить людям спілкуватися один з одним за допомогою Mii - віртуальних персонажів, зовні схожих на самих користувачів. Днями президент компанії Nintendo Тацумі Кімішіма підтвердив той факт, що додаток все ще знаходиться в розробці, але з'явиться в магазинах додатків вже в березні цього року.





"Спілкування з друзями за допомогою намальованих чоловічків, які фактично виглядають як ваші друзі, буде дуже сильно відрізнятися від звичайної текстового листування", - повідомив Ісао Моріясу, директор DeNa, компанії-партнера Nintendo.

Враховуючи той факт, що про ціну програми ніхто з представників компанії жодного разу не згадував, не виключено, що вона буде безкоштовною. Правда, вже відомо, що в ній будуть вбудовані покупки, за допомогою яких, наприклад, можна буде купити новий одяг для Mii. Крім іншого, додаток може отримати п'ять вбудованих міні-ігор, в які зможуть грати користувачі.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.