Як копіювати і вставляти текст та картинки на iPhone та iPad

В статті піде мова про те, як скопіювати та вставити текст чи зображення в iOS.
Стаття розрахована на новачків, які вперше користуються
пристроєм на iOS.


1. Для початку зайдіть в додаток, з якого вам потрібно скопіювати текст. Натисніть і тримайте палець на слові. З'явиться збільшувальне скло, в якому ви побачите курсор або вибране слово. Якщо ви вибрали не те слово, яке хотіли, то перетягніть курсор на потрібне вам місце.

2. Відпустіть. З'явиться декілька кнопок і дві точки, які обмежують область виділення.

3. Перетягніть точки на межі області, яку ви хотіли б скопіювати або вирізати.

4. Натисніть на кнопку «Копіювати». Кнопки зникнуть, і текст буде скопійований, але виділення і його межі залишаться.

Якщо документ не піддається редагуванню, то кнопка «Вставити» не з'явиться. Ви зможете тільки скопіювати текст.

5. Вставте текст. Натисніть на місце, куди хочете вставити текст. З'явиться новий набір кнопок: «Вибрати», «Вибрати все» і «Вставити». Натисніть на «Вставити». Ваш текст буде поміщений в місце, вказане курсором.
Вставлення зображення


1. Натисніть і тримайте палець на зображенні. Відкрийте свою фотогалерею і виберіть зображення, яке хочете скопіювати. Натисніть на нього і тримайте, з'явиться кнопка «Копіювати». Натисніть на неї.

Ви також можете копіювати зображення з сайтів або документів.

2. Вставте зображення. Виберіть програму, в якому можна вставляти зображення. Наприклад, почніть набирати нове повідомлення. В полі введення натисніть і тримайте палець на поле введення. Із запропонованих варіантів виберіть «Вставити». Зображення буде вставлено в повідомлення.

Будьте уважні при копіюванні тексту і зображень. Якщо ви спробуєте вставити зображення в зону тільки для тексту, то туди вставиться лише код зображення.

За матеріалами: ru.wikihow.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.