LG презентувала новий флагманський смартфон LG G5

На виставці MWC 2016 LG представила новий смартфон на ОС Андроїд LG G5, який отримав підтримку додаткових змінних модулів корпусу.



Змінні модулі, які кріпляться до нижньої частини смартфона, є основною фішкою ґаджета. На даний момент є модуль із зовнішнім аудіоплеєром, а також модуль з можливістю розширеного управління камерою. Останній перетворить пристрій в аналог цифрового фотоапарата.

Технічні характеристики G5 наступні: 5,3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю QHD, 8-ядерний процесор Snapdragon 820, 4 Гбоперативної пам'яті, 32 Гб вбудованої пам'яті, 16-мегапіксельна основна і 8-мегапіксельна фронтальна камери. Пристрій працює під управлінням Android 6.0 Marshmallow iз встановленою поверх фірмовою оболонкою.

На екрані смартфона постійно висвічується необхідна інформація, включаючи час і нові повідомлення. За словами розробників, це повинно економити заряд батареї. За 1 годину функція Always On витрачає не більше 0,8 відсотка заряду акумулятора.

Компанія також представила набір аксесуарів під назвою LG Friends. Крім перерахованих вище модулів, туди увійшли VR-окуляри, контролер для управління квадрокоптером, панорамна камера, Bluetooth-гарнітура, навушники і керований за допомогою смартфона робот LG Rolling Bot, оснащений 8-мегапіксельною камерою.



Представники LG не назвали дату початку продажів і ціну смартфона. Однак за інформацією TechRadar, передзамовлення на G5 може відкритися в середині наступного місяця.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.