Android N можна буде встановити на ПК

Після того, як ентузіасти знайшли в коді Android N Developer Preview згадку про Freeform Windows, сумнівів в тому, що Google адаптує інтерфейс нової операційки під формат настільних комп'ютерів, практично не залишилося.



Всі очікування підтвердилися: один з користувачів знайшов спосіб активації десктопного інтерфейсу.

Згідно з опублікованими скріншотами, для переключення додатка з повноекранного режиму в адаптивний користувачеві необхідно натиснути на хрестик у верхньому правому куті, а потім перерейти на квадратну піктограму. У такому режимі можна працювати одночасно з декількома додатками. Розмір вікна можна змінювати звичним розтягуванням за краї вікна.

При натисканні кнопок "Додому" або "Нещодавні" програми зникнуть з екрану, але мініатюри залишаться на робочому столі. Також є можливість поділу екрана на 2 частини.

Активація комп’ютерної версії Android N без необхідних знань є проблематичною. Для цього необхідно прошити кастомний образ системи за допомогою TWRP, а також використовувати ADB Shell для введення спеціальної команди.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.