Blizzard випустить оновлення для Warcraft III

Нещодавно стало відомо, що Blizzard випустить новий патч для старенької, але досі популярної Diablo II. Але Diablo II буде не єдиною грою, для якої Blizzard задумала випустити оновлення через багато років після релізу. Новий патч незабаром отримає класична стратегія Warcraft III.



Набір покращень з порядковим номером 1.27 буде доступний в усьому світі вже з 15 березня. Про це офіційно оголосив глава підрозділу Blizzard Classic Games Роберт Бріденбекер на YouTube-каналі Back2Warcraft.

Поки не зовсім ясно, що саме Blizzard збирається включити в оновлення для Warcraft III. Цікаво, що розробники дали зрозуміти - майбутній патч не буде для проекту останнім. За словами Роберта Бріденбекера, компанія Blizzard збирається представити для Warcraft III ще кілька оновлень.

Випуск патчів для Diablo II і Warcraft III є цілеспрямованою політикою Blizzard, спрямованою на підтримку класичних ігор.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.