Як перенести програму на інший диск чи карту пам’яті у Windows 10

Заощадити вільний дисковий простір на накопичувачі пристрою під керуванням Windows 10 допоможе перенесення встановлених програм та ігор на інший диск, розділ диска або карту пам'яті. 






Відразу ж варто зауважити, що перенесення підтримується тільки для ігор і додатків, встановлених з Магазину Windows. Класичні програми (Win32) цим способом перемістити не можна.

Отже, як перем
істити програму на інший диск у Windows 10?

1. Перейти в панель Параметри → Система → Програми і можливості, вибрати потрібну програму зі списку і клікнути на кнопку Перемістити. Знайти програму або гру, яка займає найбільше пам’яті, допоможе сортування за розміром.

2. Вибрати серед виявлених системою дисків той, на який потрібно перемістити додаток і знову скористатися кнопкою Перемістити.

2.1. Якщо на вибраному диску будуть виявлені додатки з іншого пристрою, буде запропоновано видалити їх. Якщо вам видаляти їх не хочеться, потрібно відмовитися від цієї пропозиції і вибрати інший диск.

3. Щоб не переносити додатки вручну кожного разу, як тільки виникне дефіцит вільної пам’яті на системному диску, можна вибрати інший диск для всіх нових додатків. Для цього потрібно перейти в розділ Параметри → Система → Місце → Місця збереження, вибрати потрібний диск в списку Нові додатки будуть зберігатись тут і клікнути на кнопку Застосувати.

За матеріалами: winstart.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.