Apple iPhone 7 отримає потужний акумулятор

Протягом останніх декількох років компанія Apple представляла свої нові смартфони в рамках осінніх презентацій. Цього року ця традиція може трохи змінитися, так як вже на початку наступного тижня Apple повинна представити iPhone SE. Однак анонс iPhone 7 і iPhone 7 Plus, швидше за все, відбудеться саме восени. І незважаючи на те, що до анонсу наступного покоління "яблучних" смартфонів ще залишається близько півроку, в мережі вже є достатньо інформації про майбутні новинки. Зокрема, на днях стала відома ємність акумулятора iPhone 7.



Як повідомляють азіатські джерела, компанія оснастить свій наступний 4,7-дюймовий смартфон батареєю на 7,04 Вт*год. Для порівняння, в iPhone 6S використовується акумулятор на 6,61 Вт*год, а в iPhone 6 - 7,01 Вт*год.

Що стосується інших особливостей iPhone 7, то, згідно з більш ранніми чутками, апарат отримає процесор Apple A10, 2 або 3 ГБ оперативної пам'яті, вбудований накопичувач ємністю до 256 ГБ, більш тонкий корпус і додатковий динамік, який буде на місці 3,5-мм аудіороз'єма.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.