iPhone 8 вийде в 2017 році

Моделі смартфонів iPhone з буквою «s» у назві є проміжними між великими оновленнями лінійки. Як правило, такі пристрої не отримують особливих інновацій, їх лише оснащують більш досконалим апаратним забезпеченням.

Судячи з інформації інсайдерів, компанія Apple має намір в 2017 році пропустити «S-оновлення» iPhone 7 смартфона і відразу ж випустити iPhone 8. Передбачається також, що такий крок керівництва компанії пов'язаний із майбутнім ювілеєм iPhone - в наступному році він буде відзначати своє 10-річчя.

Концепт iPhone 8

Цієї осені очікується реліз iPhone 7 і iPhone 7 Plus. Більшість аналітиків вважає, що дані моделі мало чим відрізнятимуться від пристроїв, випущених в минулому році. Форм-фактор залишиться колишнім, можливо ґаджет буде оснащений подвійною камерою і його позбавлять 3,5 мм аудіороз'єма. У наступному ж році компанія Apple випустить iPhone 8, в якому і будуть реалізовані найбільші інновації. У всякому разі, так вважають джерела видання MacRumors.

Інсайдери повідомляють, що «вісімка» змінить дизайн, отримає новий OLED-дисплей, корпус новинки буде виготовлений зі скла, завдяки застосуванню нових технологій відпаде потреба в кнопці Home, тому смартфон може вийти без неї. Є ймовірність того, що користувачів нарешті порадують оснащенням новинки технологією бездротової зарядки. Зрозуміло, що це всього лише чутки і може виявитися, що вони не мають ніякого відношення до реальних планів керівництва компанії Apple.

За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.