Kindle Oasis – нова електронна книга від Amazon

Компанія Amazon представила нове покоління електронних книг Kindle – OasisЗа новою назвою пристрою ховається свіжий дизайн, покращений дисплей, а також різнокольорові шкіряні обкладинки з додатковою батареєю.



Електронна книга отримала 6-дюймовий сенсорний дисплей Paperwhite з інтегрованим підсвічуванням, 10 світлодіодами і щільністю розміщення пікселів 300 ppi, а також 4 Гб вбудованої пам'яті. Ґаджет має 2 додаткові кнопки для гортання сторінок. Базова версія Oasis оснащена модулем бездротового зв'язку Wi-Fi 802.11b/ g/n. Також є модифікація з 3G-модулем.

У комплект поставки входить фірмова обкладинка з натуральної шкіри, всередині якої встановлена ​​додаткова батарея. За словами розробників, пристрій гарантує 8 тижнів роботи без підзарядки. Повністю зарядити "читалку" можна за 3 години.

Новинка має наступні розміри: 143x122x3,4-8,5 мм. Стандартна версія важить 131 грам, а з модулем Wi-Fi - 133 грами.

Електронна книга підтримує такі формати файлів: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, незахищений MOBI і PRC. Після конвертації можна переглядати файли в HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG і BMP.

Ціна новинка на офіційному сайті – від $289.99.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.