Нові тарифи для смартфонів від lifecell

Lifecell оновив лінійку своїх тарифних планів. Замість трьох базових тепер з'явилися чотири, які пропонують більше послуг за меншу ціну.

Тариф "Смарт+"


Тариф "Смарт"
Ціни, як і завжди, відрізняються від області до області. Тариф «Смарт» доступний скрізь, крім Києва, Борисполя, Броварів, Бучі, Василькова, Ірпеня, Обухова, а також крім Броварського, Бориспільського, Васильківського, Вишгородського, Києво-Святошинського та Обухівського районів Київської області.

Тарифи обійшли всіх конкурентів (навіть Vodafone) в дешевизні трафіку. Крім того, кількість хвилин явно перевершує інших операторів.

З соцмережами все та ж морока. Офіційні програми не тарифікуються (якщо ти не переходиш на зовнішні посилання) 6 місяців з часу підключення тарифу.

Вартість переходу на новий тариф - 31,88 грн. Всі попередні бонусні програми та акції анулюються. Крім того, при переході обнуляються мегабайти, тоді як хвилини і SMS зберігаються.

За матеріалами: ukrainianiphone.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.