Як зберегти веб-сторінку на iPhone та iPad

В статті піде мова про те, як зберігати веб-сторінки в стандартному браузері Safari на iPhone і iPad для подальшого перегляду без підключення до Інтернету.


З різних причин багато користувачів люблять зберігати веб-сторінки для подальшого читання в тих місцях, де немає доступу до інтернету. Для цієї мети можна скористатися послугами сторонніх розробників, але можна скористатися і стандартними засобами iOS.

Як зберегти сторінку сайту на iPhone і iPad для перегляду офлайн без встановлення сторонніх додатків?

1. Відкрийте штатний браузер Safari і знайдіть цікаву для вас сторінку.
2. Посуньте сторінку так, щоб з'явилася панель інструментів або натисніть і утримуйте в нижній частині дисплея.
3. Щоб збережена веб-сторінка була відформатована в зручному для читання вигляді, не містила різного роду рекламу, коментарі та інші непотрібні дані, перейдіть в режим читання, для чого натисніть зліва від URL-адреси на спеціальну іконку. Після цього текст набуде зручного для читання вигляду.
4. Ще раз відкрийте панель інструментів і скористайтеся центральною кнопкою «Поділитися».
5. У меню відразу ж під функцією AirDrop відшукайте іконку з підписом «Зберегти PDF в iBooks». Натисніть на неї і дочекайтеся закінчення створення PDF-документа.
6. Після завершення збереження відкриється додаток iBooks, де можна переглянути збережену сторінку.

За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.