Як дивитися відео на YouTube без реєстрації та обмежень за віком (18+)

На відеохостингу Youtube досить багато різного відео, але не всі відеоролики проходять цензуру, тому що деякі призначені для осіб віком від 18 років. Безумовно, це абсолютно правильно, навіщо дітям травмувати собі психіку переглядом сцен насильства, жорстокості, лайливих слів і т.д. Але бувають ситуації, коли ви, цілком доросла особа, не можете подивитися відео, оскільки для підтвердження віку вам необхідно увійти в YouTube під своїм обліковим записом. Все може ускладнитися, якщо у вас його немає, і також немає часу для реєстрації. Але вихід із ситуації є,  про це більш детально нижче.



Якщо ви не ввійшли під своїм обліковим записом, при відтворенні відео ви побачите вікно з помилкою "Це відео може виявитися неприйнятним для деяких користувачів. Увійдіть, щоб підтвердити свій вік". Щоб його обійти існує 2 способи.

Спосіб №1 перегляду відео без входу в обліковий запис youtube.

Натисніть кнопку "Поділитися" під відео, виберіть пункт "Вставка HTML-код" і скопіюйте з усього посилання все, що йде після src="https:...".
Наприклад, https://www.youtube.com/embed/AWO11Q8VtMI
Тепер відкрийте порожню сторінку браузера і вставте туди скопійоване.
Тепер можете дивитися відео.

Спосіб №2 обходу перегляду відео 18+ в Ютубі.

Цей спосіб передбачає незначну зміну URL відео. Стандартний URL в Ютубі виглядає так:

https://www.youtube.com/watch?v=UB9vlK0aZkw

Вам його необхідно змінити на:

https://www.youtube.com/v/UB9vlK0aZkw

Тобто, необхідно замінити
watch?v= на v/

Тепер скопіюйте адресу в адресний рядок браузера і все, ви отримаєте можливість дивитися відео.

За матеріалами pk-help.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.