Дві SIM-карти в одному iPhone - iDuo

На сьогоднішній день існує великий вибір Android-смартфонів з двома слотами для SIM-карт, завдяки чому можна використовувати два телефонні номери без необхідності брати з собою додатковий пристрій. На жаль, у власників iPhone така можливість відсутня, і не схоже, що вона з'явиться в майбутньому.



Користувачам iOS-пристроїв, яким потрібні два телефонних номери, нічого не залишається, як носити з собою два телефони. Непоганим рішенням цієї проблеми є iDuo - мініатюрний прилад розміром з кредитну карту, який дозволяє використовувати дві SIM-карти в одному iPhone.

За словами розробників з китайського підрозділу компанії Alteck Corp, iDuo є «незамінним помічником для iPhone». Для того, щоб використовувати в смартфоні додатковий номер, досить лише вставити другу SIM-карту в iDuo, включити Bluetooth на iPhone і відкрити програму Duo Plus (наявна в App Store). Програма дозволяє здійснювати і приймати дзвінки, а також отримувати і відправляти текстові повідомлення. Приємний бонус: iDuo можна використовувати в якості віддаленого спускового механізму для камери, тож робити робити селфі стало ще простіше.

Радіус дії пристрою становить 15 м. Якщо відстань між ним і iPhone перевищує цю межу, iDuo подає відповідний сигнал. Втратити його практично неможливо - додаток Duo Plus допомагає без зусиль дізнатися, де саме пристроєм користувалися востаннє. Завдяки Bluetooth 4.0 з низьким енергоспоживанням заряд акумулятора зберігається надовго. Компактні розміри iDuo дозволяють носити його в кишені або ж гаманці.

Пристрій сумісний з iPhone 5, 5s, 5c, 6, 6 Plus, 6s і 6s Plus; iPad 2 і новішими моделями, iPad mini, а також iPod touch 5 і більш новими моделями. На сьогодні розробники iDuo збирають кошти на його виробництво на краудфандинговому сайті Kickstarter. Потрібна ​​сума становить $30 тис.

За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.