Нові Android-смартфони від Blackberry

З’явилася інформація про 2 нові смартфони від Blackberry на ОС Андроїд. Blackberry Argon і Blackberry Mercury відрізняються між собою ціною і форм-фактором.




Argon - флагман з 5.5-дюймовим QHD-екраном, процесором Snapdragon 820, 4 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті, акумулятором на 3 000 мАг з швидкою зарядкою Quick Charge 3, камерами на 21 і 8 мегапікселів, роз'ємом USB Type-C і сканером відбитків пальців.


Mercury - класика BlackBerry. Металевий корпус і фірмова QWERTY-клавіатура. В наявності - невеликий 4.5-дюймовий екран зі співвідношенням 3:2. Усередині пристрою наявні процесор Snapdragon 625, 3 ГБ оперативної та 32 ГБ вбудованої пам'яті, акумулятор ємністю 3 400 мАг з технологією Quick Charge 3, камери на 18 і 8 мегапікселів.

За даними джерела, BlackBerry випустить Argon восени 2016 року з ціною до 250 доларів. Mercury дочекається анонса лише в першому кварталі 2017 року. Ціна QWERTY-смартфона поки невідома.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.