Мобільний додаток YouTube отримає функцію онлайн-трансляцій

У настільній версії популярного сервісу YouTube вже давно є функція онлайн-трансляцій, а ось на смартфонах і планшетах для цього доводиться використовувати різні сторонні сервіси та додатки. Нещодавно Google оголосила в своєму блозі, що вже найближчим часом онлайн-трансляції з'являться в мобільному додатку YouTube. 




Більш того, компанія запевняє, що її сервіс буде швидшим і надійнішим, ніж всі інші, які зараз представлені на ринку. Найближчими і найпопулярнішими аналогами зараз є Periscope від Twitter і Facebook Live.

Також Google опублікувала скріншоти того, як буде виглядати функція онлайн-мовлення в додатку YouTube. Користувач зможе робити трансляцію доступною для всіх або тільки для обраних людей, включати або відключати чат для обговорення. Також під час передачі відео буде можливість перемикатися між фронтальною і основною камерами.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.