Runcible – перший повністю круглий смартфон

Компанія Monohm запустила на краудфандинговій платформі Indiegogo кампанію зі збору коштів на виробництво круглого смартфона Runcible, який був анонсований на виставці MWC 2015.



Зараз зібрано близько 70 000 доларів з необхідних 250 000 доларів. Але до кінця кампанії залишається 15 днів.

Технічні характеристики незвичайного пристрою виглядають наступним чином: 2,5-дюймовий екран з роздільною здатністю 640х640, 4-ядерний процесор Snapdragon 410 з графічним чіпом Adreno 306, 1 Гб оперативки, 8 Гб вбудованої пам'яті, а також 7-мегапіксельна камера.

Працює смартфон не на Firefox OS, як передбачалося раніше, а на Android 5.1 з фірмовою оболонкою BuniOS, в основі якої лежить відкритий код, який використовується браузером Chrome.

Цікаво, що тут система розроблена під подорожі. Наприклад, програма «Карти» не запропонує користувачеві короткого шляху без пробок від офісу до квартири, а покаже більш мальовничі маршрути. Також розробники повідомляють, що через специфічний форм-фактор на ґаджет неможливо встановлювати додатки з Google Play.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.