Київстар подарує 1 Гб трафіку для Pokemon GO

Мегапопулярний додаток Pokemon GO для iOS і Android поки офіційно підтримується тільки в США, Австралії, Нової Зеландії та Німеччині, але за лічені дні встиг завоювати весь світ. Київстар не міг залишатися осторонь, тому пропонує абонентам підписатися на новину про реліз гри в Україні через SMS та електронну пошту, а в якості бонуса отримати 1000 МБ інтернет-трафіку для початку гри в покемонів.



Для справжніх фанатів гри трафік в Pokemon GO в онлайн-тарифах стане безлімітним.

Pokemon GO - це багатокористувацька мобільна гра для платформ iOS і Android, створена компаніями Nintendo, The PokeMon Company і Niantic. Pokemon GO використовує ваше місцерозташування, щоб ви могли знаходити покемонів у реальному світі. У Pokеmon GO гравцям необхідно досліджувати навколишнє середовище, щоб знайти і зловити більше 100 різних покемонів.

Щоб отримати повідомлення про реліз гри Pokemon Go в Україні, необхідно залишити свої контактні дані на сайті: kyivstar.ua/kr-620/pokemon/.

У день релізу абоненти отримають SMS і електронного листа, а також їм буде нараховано 1000 Мб трафіку для пошуку покемонів.

За матеріалами: smartphone.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.