Android 7.0 отримала «солодку» назву Nougat

Наступна версія мобільної операційної системи Google отримала назву Android Nougat. Щоб вибрати назву для Android N, компанія вперше звернулася за думкою аудиторії. На конференції Google I/O 2016 віце-президент відділу з розробки Android Дейв Берк заявив, що компанія розгляне пропозиції щодо імені нової версії на офіційному сайті платформи. При цьому він підкреслив, що Google зберігає за собою право вибрати остаточну назву.



Починаючи з виходу Android 1.5 кожна нова версія мобільної ОС отримувала своє ім'я на честь певного десерту, причому перша буква назви завжди змінювалася в алфавітному порядку. Традиція триває вже понад шість років. Однак Android N стала першою версією, ім'я якої вибирали за участю користувачів. І цього разу «солодким» ім'ям нової версії стала нуга.
Слідом за анонсом офіційної назви наступної версії операційної системи Android, Google випустила невеликий ролик з презентацією статуї біля кампусу компанії, в кінці якого також оголосили порядковий номер нової ОС. Як і очікувалося, Android Nougat буде наступним масштабним оновленням системи під номером 7.0. Це відповідає торішній заяві Google про те, що компанія буде щороку випускати нову номерну частина Android.


В Android 7.0 Nougat на користувачів чекає величезна кількість змін і нових функцій: режим економії енергії Doze буде працювати постійно, а не тільки тоді, коли пристрій лежить нерухомо, з'явиться багатовіконність і повноцінна підтримка віртуальної реальності, відповідати на повідомлення можна буде прямо з центру повідомлень та багато іншого.

Реліз фінальної версії Android 7.0 Nougat очікується до кінця цього літа.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.