Apple представить iPhone 6SE восени замість iPhone 7

За останні місяці технічними оглядачі в подробицях описали всі очікувані нововведення майбутнього флагманського смартфона Apple. Однак підстави для нових чуток досі продовжують з'являтися.


Німецьке видання Apfelpage, посилаючись на певні джерела в Китаї, повідомляє, що наступна модель яблучного смартфона буде називатися iPhone 6SE. Крім того, стверджується, що деякі виробники вже почали виробництво аксесуарів з відповідним маркуванням. Звичайно, подібна заява інсайдерів з Китаю, які нібито бачили оригінальну упаковку пристрою, м'яко кажучи, викликає сумніви, проте в матеріалі наводиться ряд аргументів на користь такого припущення.

По-перше, це прогнозований багатьма оглядачами перехід компанії Apple на трирічний цикл кардинального оновлення лінійки смартфонів (раніше компанія випускала принципово нові девайси кожні два роки). Практично ніхто не сумнівається тому, що наступний iPhone буде мінімально відрізнятися від моделей 6S/Plus зовні, однак отримає ряд удосконалень в плані функціоналу і продуктивності. В такому випадку, назва iPhone 6SE буде цілком оправданою.

По-друге, iPhone 6SE може послужити своєїрідним трампліном для нової 5,5-дюймової моделі, яка отримає назву iPhone Pro.

Гіпотетичний флагман iPhone Pro отримає подвійну задню камеру, більш потужний процесор A10X і збільшений обсяг оперативної пам'яті, що буде вигідно відрізняти його від молодшої моделі.

За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.