Як автоматично отримувати прогноз погоди на iPhone

Автоматизація процесів займає одне з ключових місць у нашому житті. Досить зручною функцією є автоматичний прогноз погоди на iPhone за допомогою push-повідомлень. Це можна легко налаштувати за допомогою сервісу If this then that.

Для налаштування функції знадобиться обліковий запис на сайті ifttt.com і додаток сервісу для iOS.

Після скачування програми введіть в пошуковому рядку запит Get a weather report every morning at 7 AM, виберіть час, коли хочете отримувати прогноз і натисніть на кнопку Add (Додати).

Далі IFTTT попросить підключення до The Weather Channel, де потрібно буде ввести місце і синхронізувати сервіси. Макрос буде додано, але щоб насолоджуватися нормальним відображенням температури в повідомленнях в градусах Цельсія, потрібно підкоригувати меню Action в рецепті. Для цього клікніть в полі вводу і видаліть зайві рядки у вигляді {{HighTempFahrenheit}}F і подібний нижче. Вийти повинно ось так:




Ось і все, тепер прогноз погоди буде з'являтися у вигляді push-повідомлення в заданий час. Особливо корисною така функція буде матусям, які мають маленьких дітей та не встигають виконати всі справи. В блозі Тані Пирогової є інформація про прогноз погоди на iPhone та його користь для матусь.

За матеріалами: uip.me

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.