Стали відомі системні вимоги гри «Козаки 3»

Нещодавно українська компанія GSC Game World, відома за культовими іграми «Козаки», «Козаки 2» та серією ігор «Сталкер», відкрила в магазині ігор Steam сторінку для свого нового проекту «Козаки 3» (Cossacks 3).



Гру обіцяють випустити вже 20 вересня цього року. Треті «Козаки» обіцяють повернути механіку та принципи гри перших «Козаків», але з якісною 3D-графікою та реалістичною фізикою. Мінімальні системні вимоги наступні: ОС Windows XP/7/8/10, процесор Intel® Core 2 Duo 1,6 GHz/AMD 3000+ чи еквівалентний їм, 1 Гб оперативки, відео карта nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 2600 PRO 256Mb / Intel HD3000 чи еквівалентна їм, дев’ятий DirectX, 4 Гб вільного місця на жорсткому диску, монітор з роздільною здатністю не менше 1280х768 та швидкісне підключення до інтернету для багатокористувацької гри. Приємно, що гра запускатиметься навіть на ноутбуках з інтегрованою графікою. У грі буде доступний редактор для створення повноцінних модифікацій гри. Також проект буде повністю українізований, та збережеться можливість, як і в першій частині, грати за Україну.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.