Анонсовано джейлбрейк для iOS 10

1 липня в Шанхаї відкрилася щорічна конференція MOSEC, присвячена безпеці мобільних платформ і сервісів. Основою програми стала доповідь команди розробників Pangu, в рамках якого було анонсовано інструменти для проведення джейлбрейка на iOS 10 і iOS 9.3.2.


Перша вдала спроба злому "десятки" була здійснена хакером iH8sn0w через три дні після релізу системи на WWDC-2016. Однак канадський хакер лише продемонстрував на відео зламаний iPhone 5 (працює на базі 32-бітного процесора), тоді як китайські програмісти змогли отримати доступ до файлової системи iOS 10 на всіх сумісних пристроях і встановили магазин твіків Cydia на флагманський iPhone 6s.

Ще більш значущим є той факт, що Pangu - це комерційний проект, основним джерелом доходів якого є поширення загальнодоступних інструментів для злому iOS. Таким чином, джейлбрейк-ком'юніті цілком може розраховувати на реліз експлоїта якщо не найближчим часом, то відразу після виходу фінальної версії iOS 10.

Крім того, представники команди заявили, що працюють над відв'язаним джейлбрейком iOS 9.3.2. Цілком ймовірно, що його реліз відбудеться відразу після закінчення тестування розробниками Apple наступного апдейта iOS 9.3.3.

За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.