Як скинути пароль блокування екрану на телефонах Nokia Lumia

Бувають ситуації, коли користувачі смартфонів на базі Windows Phone та Windows 10 Mobile забувають паролі для заблокованого екрану. Як розблокувати свій смартфон в такому випадку? Читайте в інструкції нижче.





Отже, для початку Вам необхідний зарядити смартфон - тримайте його на зарядці не менше 60 хвилин. Після цього Ви можете приступати до виконання інструкції.

Крок 1.

Увага! Ця операція видаляє з телефону всі особисті дані та файли і відновлює заводські настройки.

1. Натисніть кнопку "включення" і кнопку "зменшення гучності -", утримуйте ці кнопки протягом 10-15 секунд. Відпустіть кнопки - телефон повинен перезавантажитися.

2. Відразу після цього натисніть і утримуйте кнопку "зменшення гучності -". Якщо Ви все зробили правильно, то на екрані повинен з'явиться знак оклику.

Крок 2.

Натисніть кнопки в наступному порядку:
1. Кнопка "збільшення гучності +";
2. Кнопка "зменшення гучності -";
3. Кнопка "ввімкнення";
4. Кнопка "зменшення гучності -".

Крок 3.

1. Зачекайте, поки процес відновлення завершиться. На екрані повинні відображатися шестерні (до 5 хвилин). Після цього екран погасне і смартфон перезавантажиться.

2. Виконайте початкове налаштування телефону. Встановіть поточну дату і час, а так само підключіть обліковий запис, за допомогою якого відбудеться резервне відновлення деяких системних налаштувань, а так само завантажаться Ваші СМС-повідомлення і контакти.

3. Відключіть зарядний пристрій.

Цю інструкцію також можна використовувати, якщо ваш смартфон
Nokia dual sim Lumia завис і не реагує на натискання.

За матеріалами: windows-phone-7.su

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.