Samsung випускатиме гнучкі ґаджети під назвою Galaxy Wings

Samsung давно обіцяє вивести на ринок смартфони та планшети з гнучкими екранами. Появу смартфонів компанія призначила на 2016 рік, але в кінці травня перенесла запуск на початок 2017 року.




Недавно з'явився ряд патентів, які натякають на назву лінійки ґаджетів із зігнутими екраном. Лінійка буде називатися Galaxy Wings. Крім смартфонів і планшетів, туди увійде і натільна електроніка.

За задумом Samsung, один пристрій цілком може представляти всі три категорії, згадані вище. Патенти наочно демонструють, як витягнутий пристрій за допомогою згинання перетворюється в браслет, настільний годинник і навіть віртуальну клавіатуру.


Але зображення – це тільки патент, тож сприймати їх як реальний дизайн Galaxy Wings не варто.

Варто згадати, що в 2015 році Lenovo теж презентувала прототипи гнучких ґаджетів. І компанія LG теж виявляє регулярний інтерес до такого роду техніки.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.