Google Andromeda – нова мобільна операційна система

4 жовтня в США пройде великий захід Google, на якому буде анонсовано безліч новинок компанії: нова лінійка смартфонів Pixel, операційна система Android 7.1 Nougat із переробленим лончером і функцією Shortcuts, смарт-роутер Google Wi-Fi і багато іншого. Однак свіжий твіт на сторінці віце-президента Google Хіроші Локхеймера викликав в мережі безліч спекуляцій про плани компанії. 4 жовтня Google розкриє першу інформацію про гібрид операційної системи Android і Chrome OS. Вона носить кодову назву Andromeda і в своєму остаточному варіанті повинна дебютувати в наступному році.



Цитата:
Ми анонсували першу версію Android 8 років тому. І я думаю, що через 8 років ми точно так само будемо згадувати про 4 жовтня 2016 року.


Насправді, чутки про злиття успішної Android і менш популярної Chrome OS ходять вже давно. Поява в коді Android ключових частин коду Chrome OS значно розширить можливості "зеленого робота" по інтеграції в цифрові бездротові пристрої, включаючи ноутбуки-трансформери. В якості додаткового підтвердження надійності чуток слід звернутися до видання The Wall Street Journal, яке також підтвердило, що Google всерйоз взялася за розробку проекту Andromeda. Тепер залишається чекати офіційних подробиць, які повинні з'явитися в ході прес-конференції 4 жовтня.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.