Remix OS Player – новий Android-емулятор для Windows

Remix OS зайняла певну нішу на ринку ОС, оскільки розробники з Jide зробили те, що не змогла Google - зручний Android для роботи на комп'ютерах і ноутбуках. Невеликий дистрибутив легко встановити в якості другої ОС на персональний комп'ютер і деякі моделі планшетів.



Однак програмісти з компанії Jide пішли далі і представили Remix OS Player - віртуальну машину з системою Андроїд для Windows-пристроїв.

Таким чином, настільну систему на базі Android не потрібно встановлювати як окрему ОС. Досить запустити Remix OS як програму для ПК, планшета і ноутбука на Windows. Розробники з Jide сподіваються популяризувати систему серед «непідкованих» користувачів, яким складно виділити на диску вільне місце і встановити ще одну ОС.

Користувачі Remix OS Player, як і користувачі повноцінної ОС, отримають повноцінний доступ до Play Store і підтримку Android-додатків на Windows-пристроях, а також багатовіконний режим, знайомий нам із Віндовс.

Завантажити та встановити емулятор Remix OS Player можна з сайту Jide. Розробники також натякають про появу Remix OS Player для macOS.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.