Як знайти збережені паролі в браузері Safari на iOS

Запам'ятати кожен новий пароль практично неможливо, особливо коли зареєстрований на багатьох сайтах. Тому інколи доводиться поламати голову над тим, який саме пароль на конкретному сайті потрібно ввести. В статті піде мова про те, як знайти вже збережені паролі з веб-браузера Safari на iPhone чи iPad.


Все досить просто. Для доступу до паролів потрібно перейти в Налаштування і перейти до розділу Safari. Відкривши його, доведеться пролистати великий список перемикачів і додаткових вкладок, зупинившись на розділі «Паролі».

Система попросить безпечну авторизацію з двома варіантами: Touch ID, якщо підтримується апаратно, і введення пароля. Тут вже нічого розповідати не потрібно, пункт максимально простий. Потім вами виявиться зручний список веб-сайтів, дані для яких і зберігає iCloud Keychain. Щоб довго не гортати це все, можна використовувати пошук. І в якості корисного доповнення - в кінці є форма для додавання нового пароля.

За матеріалами: uip.me

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.