Як додати нові стікери в iMessage на iPhone

З виходом нової iOS 10 розробники додатків та ігор кинули всі сили для наповнення внутрішнього App Store в iMessage. Підсумок - тисячі нових і вже давно знайомих з інших мессенджерів стікерів, які доступні для скачування прямо з чатів. У цій статті піде мова про те, як швидко додавати нові стікери і що з ними можна робити.


При створенні чату в iMessage з лівого боку від поля введення знаходяться три вкладки: вставка медіафайлів з фотогалереї (іконка фотоапарата), нова функція Digital Touch повідомлень, а також своєрідна іконка App Store для iMessage. Тиснемо на неї і перенаправляємося в у вікно із вже встановленими стікерами. Тут же буде значок «плюс», яка після натискання перенаправить в магазин.

App Store для iMessage не сильно відрізняється по дизайну і елементів інтерфейсу від головного магазину додатків, тому тут все просто - вибираєте набір стікерів, клікаєте по Встановити і незабаром стікери з'являться в меню чату. Щоб скористатися ними, просто клікніть по набору і виберіть потрібне зображення. До речі, стікери можна перетягувати в будь-яку область чату - затисніть картинку і після цього перетягніть на повідомлення або фотографію, відправлені в чаті.

За матеріалами: uip.me

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.