Google презентувала фірмовий комп’ютер-моноблок на Android

Менше місяця минуло з презентації Pixel і Pixel XL, але Google зробила ще один технічний анонс. Компанія представила Android-моноблок Jamboard для компаній і колективної роботи.


Комп'ютер працює на і призначений для роботи з документами. На 55-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 4K пропонують виводити файли з офісного пакету G Suite і міняти їх через стандартні інструменти Google. Власники Jamboard матимуть доступ до інструментів для колективної роботи з даними, на зразок заміток і шаблонів презентацій.




Прототипи Jamboard вже використовують в офісах Netflix і Spotify. Після вдосконалення ПЗ замовити моноблок зможуть інші компанії і стартапи. Обіцяють підтримку 16 одночасних дотиків і підключення пристроїв на iOS для віддаленого управління.

Google не повідомила характеристики Jamboard, але розповіла про комплектацію і приблизну ціну. Окрім комп'ютера, покупці знайдуть в коробці 2 стилуса з лазерною «резинкою для стирання». Також пристрій матиме підставку з рухомими коліщатками. Моноблок буде коштувати приблизно 6 тисяч доларів.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.