Meizu M5 – новий бюджетний смартфон з 8-ядерним процесором

31 жовтня компанія Meizu провела в Пекіні прес-конференцію, на якій був продемонстрований новий смартфон з бюджетної лінійки Blue Charm.




Однак новинка, що отримала назву M5 (цифру 4 китайський розробник вирішив пропустити), залишила більше запитань, ніж відповідей, оскільки вона практично ідентична з випущеним кілька місяців тому смартфоном M3S.

Відмінності наступні: M5 отримав 5,2-дюймовий HD-дисплей (а не 5-дюймовий) і більш ємну батарею - 3 070 мАг в порівнянні 3 020 мАг у M3S.

Інші характеристики M5 наступні: 8-ядерний процесор MT6750 (1,5 ГГц) від MediaTek, 2 або 3 Гб оперативки (в залежності від комплектації), 16 або 32 Гб вбудованої пам'яті (+слот microSD), а також 13-мегапіксельна основна і 5-мегапіксельна фронтальна камери.

Крім того, новинка може похвалитися наявністю 2 слотів для SIM-карт, а також фірмовим дактилоскопічним сенсором mTouch.

Пристрій доступний в 5 забарвленнях корпусу: в чорному, білому, золотистому, синьому і блакитному. Версія з 2 Гб оперативної пам'яті коштуватиме 103 долара, а версія з 3 Гб - 132 долари.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.