Gravity Defied на Android

Напевно, всі, хто користувався телефонами з підтримкою Java-ігор, пам’ятають культову гру Gravity Defied, де необхідно проходити на байку треки різноманітної складності. Нещодавно розробник Jesus Codes портував цю олдскульну гру на операційну систему Android.




Геймплей гри зовсім не змінився, перед нами – гонщик на байку та псевдо-3D траса, яку необхідно пройти, не розбивши мотоцикла. Як і в оригіналі, є три рівня складності треків. Після проходження кожного відкривається новий, більш потужніший байк. Управління байком здійснюється за допомогою віртуальної цифрової клавіатури. Розробник також додав зручну функцію завантаження нових треків прямо з гри через інтернет. Таким чином, в одному додатку можна отримати більше тисячі трас різної складності.

Гра працює стабільно, ніяких глюків під час гри не спостерігалося. Для запуску необхідна ОС Андроїд, починаючи версії з 2.2. Завантажити
Gravity Defied для Андроїд можна з Google Play чи за прямим посиланням APK-файл звідси.

Увага! В
Google Play є багато клонів цього порту Gravity Defied, але функція завантаження додаткових треків працює тільки в оригінальній версії від розробника Jesus Codes.

P.S. Існує також версія 
Gravity Defied для Android від оригінального розробника, але там зовсім інакший геймплей та незручне управління.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.