Як відключити Центр підтримки у Windows 10

Центр підтримки та сповіщень у Windows 10 - це дуже зручний інструмент для управління повідомленнями від додатків і швидкого доступу до потрібних налаштувань. Але якщо вам не потрібні його функції, його можна приховати або ж відімкнути.





Відразу ж варто нагадати, що повністю позбутися від Центру підтримки не вийде, але ніхто не заважає вам відключити показ його іконки на панелі завдань. Зробити це можна кількома способами, найпростіший - з панелі Параметри → Персоналізація → Панель завдань → Увімкнути або вимкнути системні піктограми, перейти до якої можна прямо з пошуку на панелі завдань. Також у розділ Персоналізація можна потрапити, натиснувши правою кнопкою миші на порожньому місці Робочого стола.

У панелі досить перевести в положення Вимкнуто перемикач Центру підтримки, зміни застосовуються автоматично.

В результаті іконка Центру буде прихована з панелі завдань, але як збережеться можливість викликати його за допомогою гарячих клавіш (Win + A).

При бажанні можна відключити показ повідомлень взагалі, робиться це в панелі Параметри → Система → Сповіщення і дії деактивацією пункту  Отримувати повідомлення від додатків і інших відправників.

За матеріалами: winstart.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.