Huawei Enjoy 6S – новий восьмиядерний смартфон

Компанія Huawei представила в Китаї новий смартфон Enjoy 6S, який став покращеною версією випущеного в кінці жовтня Enjoy 6. З першого погляду обидва апарати схожі, але насправді є декілька змін. 



Наприклад, спалах змінив своє розташування і тепер знаходиться збоку від камери, а товщина корпусу зменшилася з 7,9 мм до 7,6 мм. Крім цього, Huawei встановила в Enjoy 6S новий процесор - восьмиядерний Qualcomm Snapdragon 435 з тактовою частотою 1,4 ГГц замість MediaTek MT6750 в звичайному Enjoy 6.

Більша частина технічних характеристик в Enjoy 6S залишилася без змін, але через зменшення товщини корпуса виробнику довелося встановити акумулятор ємністю 3020 мАг, тоді як оригінальний Enjoy 6 має батарею на 4100 мАг. Натомість, обсяг вбудованого накопичувача збільшився вдвічі – до 32 ГБ. Роздільна здатність 5-дюймового дисплея не зазнала змін - 1280х720 пікселів, а ось технологія змінилася з AMOLED на IPS. В усьому іншому смартфони ідентичні: 3 ГБ оперативної пам'яті, сканер відбитків пальців, 13-мегапіксельна основна і 5-мегапіксельна фронтальна камери, два слота для SIM-карт і підтримка 4G LTE.

Huawei Enjoy 6S буде доступний в білому, срібному і золотистому кольорах за ціною близько $230.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.